2021-06-16 13:06:57• hírek • Bede Emőke

Nem engedte, hogy a határrendészek átvizsgálják az autóját

Képünk illusztráció.
Képünk illusztráció.

Kedd délután, 17 óra 45 perc körül a határrendészek félreállítottak egy Szatmárnémeti területén közlekedő, román rendszámú autót, a sofőr azonban nem volt hajlandó alávetni magát a hatósági intézkedésnek, kategorikusan elutasította az ellenőrzést.

Pechére az egyenruhások még így is kiszúrták az autóban szállított több doboznyi cigarettát, ezért úgy döntöttek, hogy további vizsgálatok céljából a járművet - a sofőrrel és annak utasával egyetemben - elszállítják a hatóság székhelyére.


Az autó átkutatása során végül 2.450 csomag cigaretta bukkant elő, mi több, a korábban hevesen tiltakozó személyek azt is töredelmesen beismerték, hogy a kocsiban talált mennyiség mellett egy szatmári ingatlanban is van még a dohánytermékből. A határőrök a jelzett lakásban további 3.600 csomag cigarettát találtak, így összesen 6.050 csomagot koboztak el, melynek piaci értéke 70.785 lejre tehető - tudatta a határrendészet, mely a nyomozás további idejére lefoglalta a szállításra használt, megközelítőleg 6.000 lejt érő személyautót is.


Az ügyben csempészet gyanújával folytatják a nyomozást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: